Kā izskatīties svētku laikā vēl labāk?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai zināji, ka pretcelulīta masāža ne tikai mazina ķermeņa aprises un cīnās ar celulītu, bet arī uzlabo limfātisko cirkulāciju un audu apgādi ar skābekli, tonizē un nostiprina ādu, atjauno muskuļu tonusu, izvada no organisma liekos šķidrumus?

Dārgās, Dāmas! Jūs esat skaistas visos niekos un sīkumos, taču zinām, ka svētku laikā vēlaties izskatīties vēl labāk.

Decembra un janvāra svētku piedāvājums:

4 pretcelulīta masāžas (viena masāža 60min, ar bankām, medu vai gua-sha plāksnītēm) par 112 EUR! Dāvanā efekta nostiprināšanai viens tvaika pirts SVEDA apmeklējums.

Pretcelulīta masāža ir ļoti dziļa un spēcīga, tāpēc to var izmantot gan celulīta ārstēšanā, gan arī kā labu palīgu tievēšanā, īpašu vērību veltot zonām, kuras nelabprāt padodas korekcijai. Masāža lieliski skulpturē ķermeni, vienlaikus uzlabojot muskuļu un ādas kvalitāti. Meistars izvēlēsies Jūsu ķermeņa īpatnībām visefektīvāko un piemērotāko metodi vai metožu kombināciju!

Pretcelulīta masāža ar medu – Medus masāža ir viena no efektīvākajām celulīta ārstēšanas procedūrām. Tā iedarbojas ne tikai uz ķermeņa problēmzonām, bet arī iedarbojas uz visu organismu kopumā – uzlabojas asinsrites un limfas plūsma visā ķermenī. Medus bioloģiski aktīvās vielas bagātīgi pabaro ādu, kā arī palīdz izvadīt liekos toksīnus un šlakvielas. Masāža nav piemērota cilvēkiem ar alerģisku reakciju pret jebkuru no bišu valsts produktiem.

Pretcelulīta masāža ar bankām - vakuummasāža ir viena no efektīvākajām metodēm cīņā ar celulītu- tā iznīcina patoloģiskas tauku kapsulas un to rašanās veicinošos faktorus. Vakuums izraisa lielu asins plūdumu audos, tapēc tas ir lielisks līdzeklis asinsrites un limfātiskās sistēmas uzlabošanai. Banku masāža stimulē kāju un sēžas muskuļu aktivitāti, kā arī aktivizē olbaltumvielu, kolagēna un elastīna sintēzi.

Pretcelulīta masāža ar GUA-SHA plāksnīti – šo masāžu var dēvēt par skrāpja masāžu, jo to veic ar speciāla instrumenta palīdzību – plāksnīti, kas atgādina skrāpi vai ķemmi, kas ir piesūcināta ar 18 dažādu veidu ārstniecības zālītēm. Gua Sha nozīmē izskrāpēt no organisma visu slikto – toksīnus. Uzlabo ādas stāvokli, asins un limfas plūsmu organismā. Sākumā āda kļūst sārta, pēc tam parādās neliela dedzināšana, var rasties zilumi, kas nav sāpīgi.

PRETCELULĪTA MASĀŽAS IEDARBĪBA:

Uzlabo venozo un limfātisko cirkulāciju;

Samazina celulītu un taukaudus;

Uzlabo audu apgādi ar skābekli;

Samazina tauku nogulsnējumus;

Tonizē audus, nostiprina ādu – padara ādu gludāku, samtaināku, elastīgāku;

Atjauno muskuļu tonusu;

Aktivizē šūnu vielmaiņas aktivitāti;

Izvada no organisma liekos šķidrumus – novērš tūskas un ādas negludumus.

Piedāvājuma vērtība: 180 EUR.

Labo Sajūtu Laboratorijā / Nava Yoga

Brīvības gatve 214b - 504, Rīga

+371 29 330 280

birojs@navayoga.lv

www.navayoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu