Kā saglabāt jaunību un labu veselību? Jumejho masāžas noslēpums

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Daudzas sievietes bieži aizdomājas par to, kā ilgus gadus saglabāt jaunību, labu izskatu un lielisku veselību. Šādi mērķi parasti prasa smagu darbu, taču dzīvojam aizņemtības un laika trūkuma laikmetā, tāpēc masāža var būt lielisks palīglīdzeklis ātrākais un efektīvākai izskata un veselības uzlabošanai. Viena no vērtīgākajām ir jumejho masāža, ko pamazām sāk iepazīt arī Latvijā. Jumejho ir lielisks palīgs ne vien relaksācijā, bet arī dažādu slimību ārstēšanā, stājas korekcijā un labas formas uzturēšanā.

Sievietes laba izskata vārdā cenšas atklāt efektīvākos notievēšanas, stipras imunitātes, gludas ādas un spīdīgu matu noslēpumus. Izplatītākie paņēmieni, kā palikt labā formā, ir kvalitatīva kosmētika, stingras diētas, uztura bagātinātāji, vitamīni. Dažkārt sievietes pēc palīdzības vēršas pie plastiskajiem ķirurgiem. Galvenais likums šādos gadījumos ir nekaitēt pašām sev, taču nereti bez upuriem neiztikt, - panākot progresu vienā nereti jomā, cieš cita. Piemēram, pēc ilgstošas badošanās sāk izkrist mati, nagi kļūst trausli, bet āda kļūst pelēcīga.

Daudzi uzskata, ka vēlamā rezultāta sasniegšanai bez ārstu un kosmetologu palīdzības iztikt grūti, taču, kā rāda prakse, ar kosmētiskajām procedūru vien vēlamā efekta sasniegšanai ir par maz – svarīgi ķermeni arī vingrināt un laiku pa laikam ļauties masāžai. Profesionāli veikta masāža ir neaizvietojama ķermeņa tonusa uzlabošanai un veselības stiprināšanai, bet slimības gadījumos tā var paātrināt atveseļošanos. Masāžas laikā uzlabojas asinsrite, locītavas atgūst kustīgumu un atjaunojas daudzas ķermeņa funkcijas. Tā ir sena metode, kas palīdz atbrīvoties no slimībām un kavē novecošanos. Masāžas noslēpums ir audu un orgānu stimulācija, un par dažādu tās tehniku efektivitāti bieži pārsteigti ir pat ārsti.

Foto: Publicitātes foto

Jumejho – senās Ķīnas mūku un austrumu masāžas noslēpumi

Jumejho masāža nereti tiek dēvēta arī par inteliģences iecienītu procedūru. Šīs masāžas tehnika radīta Japānā, taču mūsdienās tās vērtīgās īpašības novērtē cilvēki visā pasaulē. Jumejho apvieno gan austrumu, gan klasiskās masāžas tehnikas un paņēmienus, kurus procedūrās izmantoja mūki senajā Ķīnā. Šīs masāžas mērķis ir labvēlīga iedarbība uz visām organisma problēmzonām. Terapeits jumejho procedūras laikā masē klienta muskuļus un efektīvi koriģē locītavas, kā arī stimulē aktīvos nervu punktus.

Foto: Publicitātes foto

Galvenais jumejho masāžas princips ir dzīvības spēku atjaunošanas, atslābināšana un ķermeņa stiprināšana, kas īpaši vērtīgi ir tieši sievietēm. Kā norāda speciālisti, tā palīdz gadījumos, kad ir traucētas kustību funkcijas, problēmas ar muguru vai pacients sirgst ar sirds un locītavu saslimšanām. «Procedūras laikā uzsilst visi ķermeņa muskuļi un saites, galvenie asinsvadi un nervu stumbri, tiek koriģētas visas locītavas no pirkstgaliem līdz papēžiem, caur vēdera sienu uzsilst iekšējie orgāni. Procedūra uzlabo asinsriti visos orgānos, tai skaitā smadzeņu garozā,» skaidro «Jumejho studio» speciālisti.

Jumejho atstāj pozitīvu ieteikumi arī uz nervu sistēmu – cilvēki, kas to apmeklē regulāri, kļūst mierīgi un līdzsvaroti. Pēc masāžas kursa uzlabojas matu, nagu un ādas stāvoklis, bet muskuļi atgūst spēku un elastību.

Foto: Publicitātes foto

Ja grūtniecības laikā nomoka pietūkums un strijas

Jumejho ir ieteicama arī sievietēm, kas ir bērniņa gaidības. Masāža ļauj atbrīvoties no tūskas, kas nereti pavada grūtniecību. Bērniņam vēderā augot, uz grūtnieču vēdera nereti parādās strijas – masāža ir viens no veidiem, kā no tām atbrīvoties vai tās mazināt. Jumejho procedūras laikā tiek panākta asins aktīvāka cirkulācija iegurnī, tiek relaksēta dzemde un mazinās tās tonuss, kas savukārt ievērojami mazina spontānā aborta risku.

Foto: Publicitātes foto

Speciālisti skaidro, ka regulāri veicot jumejho procedūras, veselības uzlabošanas efektu sasniegt var diezgan ātri. Uzlabojas arī ārējais izskats: sejas āda kļūst svaigāka, acis mirdzošas un sejā biežāk iezogas smaids.

Foto: Publicitātes foto

Svarīga ir profesionāla meistara izvēle

Jumejho īpaši populāra ir Japānā, kur darbojas vairākas īpaši šim masāžas veidam veltītas klīnikas. To apmeklētāji bieži vien ir cilvēki, kuri zaudējuši cerības atveseļoties, izmantojot tradicionālās medicīnas sniegtās iespējas.

Latvijā profesionālu jumejho masāžu iespējams veikt salonā «Jumeho studio» pie pieredzējušā meistara Jurija Poljakova, kurš ir sertificēts jumejho un citu masāžas tehniku meistars ar daudzu gadu pieredzi. «Sievieti, kura ir pārliecināta par sevi un labi jūtas savā ķermenī, citu vidū pamanīt var uzreiz. Mīliet sevi,» aicina meistars.

Vairāk informācijas par «Jumeho studio» sniegtajiem pakalpumiem var atrast mājaslapā.

Vairāk informācijas par «Jumeho studio» sniegtajiem pakalpojumiem var atrast mājaslapā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu