«Vingruma» Signe: pirmo reizi dzīvē sāku pētīt kaloriju daudzumu uz iepakojumiem

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Viss sākās 14. februārī, skaistajā mīlētāju dienā, kad ikviens ir gatavs kādu atklāti vai slēpti mīlināt, bet mēs, Vingruma maratona dalībnieki, sākām ceļu uz sevis iemīlēšanu.

Nedēļa Nr.1

Pirmā tikšanās ar Vingruma kluba direktori Klintu Āzi bija enerģiska un uz saulainu nākotni mudinoša, savukārt tikšanās ar pieredzējušo treneri un speciālistu Normundu Rozenšteinu – saruna un reizē diagnostika uz Veselības monitora - atklāja faktus par manu ķermeņa sastāvu: tauku, muskuļu, vielmaiņas un citiem rādītājiem – proti, fizisko veselību... un mērķiem, uz ko tiekties. Tikšanās reizē tika uzstādīti pirmo divu nedēļu plāni svara korekcijai, treniņiem un uzņemto kaloriju kontrolēšanai. Redzēsim, kā mums veiksies, jo jau pēc divām nedēļām gudrie svari parādīšot, vai tauciņi sāk kust un muskuļi stiprināties!

Nākamajā dienā sekoja iepazīšanās ar aizrautīgo, iedvesmojošo un prasīgo treneri Lauru Ivanovu, ar ko mums radās tūlītēja sapratne par treniņu ievirzi, slodzi un pat mūzikas izvēli treniņu laikā. Pirmās dienas mazie sportiskie panākumi dāsni atspoguļojās nākamās dienas ķermeņa apzināšanā un jušanā pie katras kustības. Sajūtas lieliskas – ķermenis dzīvs!!! Pēc vienas dienas atslodzes biju gatava stāties pretī nākamajiem sportiskajiem izaicinājumiem treneres Lauras vadībā. Šis treniņš vairāk tika orientēts darbam ar presi, pēc kura sekoja darbs uz skriešanas trenažiera. Nākamā diena sekoja ar jaunas muskuļu grupas jušanu savā ķermenī. Pēc vienas dienas atslodzes sekoja uzmundrinošs darbs uz skriešanas celiņa, perfekts veids, kā izbaudīt svētdienu un sagatavoties jaunai darba nedēļai.

Jau no pirmās dienas tika izveidots profils www.ploome.com, kurā var ļoti parocīgi atzīmēt uzņemtās kalorijas un sekot līdzi izdzertam ūdens daudzumam dienā. Pirmo reizi dzīvē sāku pētīt kaloriju daudzumu uz iepakojumiem, iegādājoties produktus veikalā, tā ka tagad sanāk pētīt vairākus skaitļus, klāt cenai nākusi arī kaloriju apzināšana produktos. Patīkami ir plānot savu ēdienkarti, un kaloriju skaitīšana ir ieviesusi jaunas receptes manā virtuvē. Ar nepacietību gaidu nākamo nedēļu, jo tā būs svēršanās nedēļa. Pirmā nedēļa ir noslēgusies, un pagaidām entuziasms un apņemšanās turas sākotnējā eiforiskā līmenī.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu