«Vingruma» Ritvars: rīts sākas ar kūku – vēl izdodas noturēties rāmjos...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Esmu uzņemts programmā «Vingruma maratons». Pirmā nodarbība – svēršanās un «Health monitor» diagnostika. Rezultāts tāds, kādu varēja gaidīt. Svars 140,6; BMI 39,8; tauku daudzums organismā 38,1%=53,6 kg; Virtuāli noteiktais vecums – 73 gadi (-15 gadi).

Otrdiena, 14.02.2017.

Pēc svēršanās un līgumu parakstīšanas – pirmā nodarbība iesildīšanās režīmā. Izjūtas pozitīvas, nav jau tas, kas bija sasniegts pirms 9 mēnešiem, bet tomēr – ar kaut ko jāsāk!

Trešdiena, 15.02.2017.

Pirmā diena programmā, kurā jāsāk sekot līdzi vakar noteiktajam uztura režīmam – 2000 kcal dienā. Brokastis neparasti pieticīgas, bet tāpat savācas 435 kcal. Dienas gaitā izdodas ievērot noteikto ēšanas režīmu. Kopā savācas 1800 kcal.

Ceturtdiena, 16.02.2017.

Rīta svēršanās mājās iepriecina: -1,4 kg. Diena sākas ar pārbaudījumu – sievai šodien jubileja. Rīts sākas ar brokastu apsveikuma kūku – vēl izdodas noturēties rāmjos. Pēcpusdienā pirmā nopietnā nodarbība trenera pavadībā! Izdodas sākt apjaust savas pašreizējās fiziskās spējas, un jāsecina, ka pēdējā laika bezdarbība likusi sevi manīt! Pamazām jāsāk atgūt sajūtas, kas bija, nodarbojoties pirms gada. Vakarā svinības kopā ar draugiem – nespēju turēties pretī ēšanai. Laikam nedaudz virs normas.

Foto: publicitātes

Piektdiena, 17.02.2017.

Rīta svēršanās uzrāda niecīgu kritumu (-0,3 kg; 138,9). Vakardienas ēšanas režīma nenoturēšanos kompensē pilnā nodarbība. Šodien noteikti jāaiziet uz klubu. Viegla nodarbība + pirts. Pašsajūta laba.

Sestdiena, 18.02.2017.

Sestdien lielā jubilejas svinēšana – būs grūti ievērot režīmu. Zinu, ka tas būs liels psiholoģisks spiediens. Galu galā nenoturos – pārmērības ēšanā (pārāk garšīgs viss sataisīts) + jubilāra sumināšana. Viss kopā noved pie pašpārmetumiem par nespēju savākties un krietni pārsniegtām uztura robežām – redzēs, ko rīt parādīs svari.

Svētdiena, 19.02.2017.

Protams – kāds pārsteigums - viss, ko biju pa nedēļu izdarījis, ir sabrucis (141,1 kg). Jāsāk cīņa ar sevi no gala. Visa diena arī aizņemta – līdz ar to nopietnām fiziskām aktivitātēm nevaru atlicināt laiku. Arī miega režīms nav no tiem labākajiem. Nākamnedēļ jāsaņemas! Kā nekā atlikusi nedēļa līdz slēpošanas izbraukumam!

Secinājumi par nedēļu: «Ko sēsi – to pļausi. Sevis žēlošana pie rezultāta nenovedīs. Saņemies, Ritvar!»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu