«Realto» grupas uzņēmums saņem 2,2 miljonu eiro aizdevumu no bankas «Citadele»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

SIA «Realto Mallen», kura ietilpst vienā no lielākajām Latvijas nekustamo īpašumu uzņēmu grupām «Realto», plāno investēt 2,2 miljonus eiro, lai palielinātu tirdzniecības telpu portfeli, un šī iecere šogad tiks realizēta ar bankas «Citadele» piešķirtā kredīta palīdzību, aģentūru LETA informēja «Realto» grupas mārketinga direktore Velga Čaikovska.

«Investīciju summa tiks izmantota, lai pirktu vai pabeigtu jaunu nekustamo īpašumu iegādi reģionos un tieši komercplatības. Sekojot «Realto» grupas īstenotajai stratēģijai, uzņēmums pērk un revitalizē senāk uzceltas ēkas,» skaidro «Realto Mallen» vadītāja Indra Juste-Spila.

Par aizdevumā piešķirtajiem līdzekļiem kompānija ir noslēgusi vairākus nekustamo īpašumu pirkuma līgumus, vai arī to parakstīšana drīzumā tiks pabeigta un sāksies telpu remontdarbi. Tādējādi plānots, ka līdz gada beigām «Realto» komerctelpu portfelis palielināsies par vairāk nekā 5000 kvadrātmetru.

«Svarīgi, ka jaunajām tirdzniecības telpām tiek atrasts ilgtermiņa nomnieks, kurš ir spējīgs pildīt uzņemtās saistības, tādējādi garantējot arī mūsu iespējas atmaksāt piešķirto bankas kredītu. Tāpēc kā savu partneri esam izraudzījušies mazumtirdzniecības kompāniju SIA «Banderi S.IDE», kas ar «Elvi» franšīzi vada vairākus veikalus,» uzsver Juste-Spila, piebilstot, ka iepriekšējā sadarbība ar «Elvi» zīmola veikaliem ir bijusi ļoti sekmīga.

«Realto» sadarbības partneris un jauno telpu nomnieks «Banderi S.IDE» nupat ir atvēris divus veikalus «Realto Mallen» piederošās telpās Iecavā un Odzienā un līdz gada beigām plāno atvērt vēl divus.

«Realto» ir viena no lielākajām nekustamo īpašumu uzņēmumu grupām Latvijā un Baltijā. «Realto» biznesa parku un biznesa centru kopējā platība ir vairāk nekā 200 000 kvadrātmetru, un tajos darbojas gandrīz 500 dažādu nozaru uzņēmumu. Lielāko nomnieku vidū ir tādi uzņēmumi kā «Tele2», «Olympic Casino», «TeliaLatvia», «Intercars» un «Elvi».

Kompānija veic savu īpašumu attīstīšanu un apsaimniekošanu. «Realto» portfelī ietilpst biroju ēkas ar ražošanas, tirdzniecības un noliktavu telpām, angāri, dažādi investīciju objekti, kā arī dzīvokļi, mājas un zeme Rīgā un citos Latvijas reģionos. «Realto» lielākie nekustamie īpašumi ir Mūkusalas, Braslas un Čiekurkalna biznesa centrs.

«Realto» grupa ir viens no investīciju kompānijas SIA «Dyaltos» pārraudzītajiem uzņēmumiem. «Dyaltos» investējis visdažādāko jomu Latvijas uzņēmumos.

«Realto Mallen» vienīgais īpašnieks ir Alvis Krasovskis, liecina «Firmas.lv» informācija. «Realto Mallen» apgrozījums pērn bija 96 532 eiro, un uzņēmums cieta 435 154 eiro zaudējumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu