Būs vieglāk salīdzināt kurjerus (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.ipaka.lv

Sākot ar šā gada septembri, darbojas jauns portāls «www.ipaka.lv», kurā iespējams salīdzināt kurjerpakalpojumu piedāvājumu, informēja portāla pārstāvji.

Portālā var salīdzināt vadošo kurjerpasta kompāniju piedāvājumu: «UPS», «Schenker», «FedEx», «A1 Express», «Cargobus» un «Komercpasts».

Līdzvērtīgi portāli darbojoties arī citās valstīs, piemēram, Lielbritānijā un ASV.

Klientam līdz ar to nebūšot jāsazinās ar sūtījumu pārvadātājiem, lai salīdzinātu gan pakas piegādes ilgumu adresātam, gan izmaksas.

Lai iegūtu cenu, portāla galvenajā logā jāievada sūtījuma parametri. Pēc tam jāizvēlas sev piemērotākais kurjeru pakalpojumu sniedzējs, jāievada detalizēta sūtījuma paņemšanas un piegādes informācija un jāveic apmaksa.

Paiet trīs gadi

Idejas autors Roberts Mazkalniņš informē, ka no idejas sākuma līdz realizācijai kopā pagājuši trīs gadi, no kuriem divarpus gadus tika pētīta kurjerpasta pakalpojumu situācija Latvijā un plānots labākais un ērtākais risinājums patērētājam, un vēl pusgads ir pagājis portāla izstrādei.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu