Ar bezmaksas aplikāciju var atmest smēķēšanu (47)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Eiropas Komisijas pretsmēķēšanas kampaņas «Beidz smēķēt, sāc augstāk mērķēt!» sastāvdaļa ir veselības rīks iCoach, kas tagad pieejams esošajiem un bijušajiem smēķētājiem mobilās aplikācijas veidā. Aplikācija ir pieejama gan iPhone, gan Android tālruņiem, un to bez maksas var lejupielādēt aplikāciju veikalos – App Store un Google Play.

Kampaņas sabiedrisko attiecību pārstāve Antra Gaile pavēstīja, ka jaunajai aplikācijai piemīt tās pašas vērtīgās īpašības kā tiešsaistes iCoach rīkam, ieskaitot ikdienas padomus, smēķēšanas atmešanas dienasgrāmatu, progresa testus un bibliotēku ar noderīgu informāciju par veselību.

Aplikācija piedāvā jaunajiem un esošajiem lietotājiem vieglu pieeju šim vērtīgajam digitālajam rīkam, lietotājam esot ceļā.

Ir arī jaunas funkcijas

Aplikācija papildināta arī ar vairākām jaunām funkcijām, piemēram, atrašanās vietas noteicēju un trauksmes pogu.

iCoach izstrādāts, balstoties uz jaunāko pētījumu rezultātiem, praktisko klīnisko pieredzi, psihologu un komunikāciju ekspertu pieredzi. Tas pieejams Eiropas Savienības 23 oficiālajās valodās, un cīņai ar smēķēšanu to izmanto jau vairāk nekā 250 000 lietotāju visā Eiropā.

Komentāri (47)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu