Izsolē pārdoti 36 «Latvijas Krājbankas» bankomāti (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien notikušajā izsolē pārdoti 36 likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederoši bankomāti, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja bankas administratora «KPMG Baltics» pārstāvis Oskars Fīrmanis.

Pārdoti 16 «Winkor Nixdorf» bankomāti «ProCash 8050» un 20 «Winkor Nixdorf» bankomāti «ProCash 2000 xe USB». Kustamās mantas lietu kopības novērtējums un izsoles sākumcena bija 137 200 latu.

«Tā kā izsole bija ar lejupejošu soli, bankomāti nosolīti par summu, kas mazāka nekā izsoles sākumcena. Summu varēs atklāt tad, kad izsoles uzvarētājs būs norēķinājies par pirkumu, kas jāizdara 14 dienu laikā,» sacīja Fīrmanis.

Izsolē piedalījās seši pretendenti. «KPMG Baltics» pagaidām neatklāj bankomātu jauno īpašnieku.

Kā ziņots, pirmajā bankomātu izsolē nepieteicās neviens pretendents, tādēļ «KPMG Baltics» rīkoja otro izsoli ar lejupejošu soli.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt «Latvijas Krājbankas» administrators revīzijas kompānija «KPMG Baltics», kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu