Novembrī izsolīs «Latvijas Krājbankas» nekustamos īpašumus (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Novembra beigās paredzēts izsolīt likvidējamajai AS «Latvijas Krājbanka» piederošos nekustamos īpašumus, liecina publicētie paziņojumi par izsolēm.

Divās dienās paredzēts izsolīt 13 nekustamos īpašumus Rīgā un dažādos Latvijas novados, kuru izsoļu kopējā sākumcena ir 599 877 eiro.

24.novembrī paredzēts izsolīt septiņus nekustamos īpašumus - četrus zemesgabalus, divus zemesgabalus ar būvēm un lietu kopību, kuru veido trīs zemesgabali. Šo īpašumu izsoļu kopējā sākumcena ir 547 659,39 eiro.

Izsoles notiks 24.novembrī no plkst.11 Ganību dambī 17A, Rīgā.

Savukārt 25.novembrī plānots izsolīt sešus nekustamos īpašumus - divus dzīvokļus, divus zemesgabalus, zemesgabalu ar angāru un veikala ēku ar noliktavu. Šo īpašumu izsoļu kopējā sākumcena ir 52 217,29 eiro.

Izsoles notiks 25.novembrī no plkst.11 Ganību dambī 17A, Rīgā.

Kā ziņots, Rīgas apgabaltiesa 2012.gada maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Bankrotu lūdza sākt tās administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics» -, kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Likvidējamās AS «Latvijas Krājbanka» administrators «KPMG Baltics» 2013.gadā atguvis līdzekļus gandrīz 67 miljonu eiro apmērā.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu