VAIRĀK NEKĀ 10 GADUS CEĻOT VALSTS LABKLĀJĪBU

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Zināšanas ir lielākā cilvēka bagātība. Pateicoties tām, mēs radām vērtības, kas vairo mūsu izaugsmi un labklājību. Zinoši un izglītoti cilvēki, savukārt, ir valsts lielākā bagātība un labklājības pamats.

Tāpēc ar pilnu atbildību varam apgalvot, ka biznesa konsultāciju un mācību centrs «LatConsul», sniedzot mācību pakalpojumus vairāk nekā 10 gadus, ir devis vērā ņemamu ieguldījumu valsts izaugsmē un attīstībā.

Šo gadu gaitā kopā ar valsti esam piedzīvojuši kāpumus un kritumus, pārvarējuši krīzes gadu grūtības, iegūstot nenovērtējamu pieredzi un kļūstot stiprāki.

Pašreiz «LatConsul» mācību centrā strādā profesionāla, draudzīga un saliedēta komanda, ko veido atsaucīgi, uz klientu vajadzībām orientēti cilvēki, vienmēr gatavi ieklausīties un piedāvāt atbilstošu risinājumu.

Uzņēmuma pastāvēšanas laikā, ņemot vērā klientu vajadzības, ir izveidots iespaidīgs pakalpojumu klāsts:

  • biznesa vadības konsultācijas un dažādu jomu korporatīvās apmācības;
  • semināri un kursi par ES struktūrfondu finansējuma piesaisti un projektu vadību, kā arī konsultācijas un atbalsts projektu izstrādē;
  • vīna kultūras kursi individuālai izaugsmei un vīna degustācijas korporatīviem pasākumiem;
  • semināri un kursi mārketinga, klientu apkalpošanas un pārdošanas jomās;
  • semināri un kursi finanšu vadībā un grāmatvedībā;
  • kursi, individuālas nodarbības un mācību līdzekļi svešvalodu apguvei u. c.

Kursus un seminārus pasniedz augsti kvalificēti un pieredzējuši savas jomas eksperti. Tā ir mūsu uzņēmuma viena no bagātībām un lepnums, kā arī konkurences ierocis.

Foto: Publicitātes foto

Pateicoties profesionālai komandai un klientu uzticībai, biznesa konsultāciju un mācību centrs «LatConsul» ir kļuvis par vienu no vadošajām biznesa vadības mācību un konsultāciju kompānijām Latvijā. Esam apmācījuši gandrīz 10 000 Latvijas uzņēmējus, vadītājus un darbiniekus - sākot no mazajiem uzņēmumiem, kuros nodarbināti pāris darbinieki, līdz pat lielākajiem Latvijas uzņēmumiem, kā arī valsts un pašvaldību iestādēs strādājošos.

Mīlestībā pret valsti un cieņā pret klientiem, novembrī, tuvojoties valsts svētkiem, «LatConsul» ir sagādājis patīkamu pārsteigumu esošajiem un topošajiem klientiem.

Piesakoties kursiem un semināriem uzņēmuma mājas lapā līdz šā gada 18. novembrim, kā pievienoto vērtību zināšanām saņemsiet praktisku un patriotisku, Latvijā ražotu dāvanu.

Par akcijas noteikumiem sīkāk uzzināsiet, apmeklējot mūsu mājas lapu www.latconsul.lv.

Kā arī rakstot uz e-pastu latconsul@latconsul.lv, vai zvanot pa tālruņiem 67216433 un 20712220.

Darīt nozīmē augt, mācīties - attīstīties! Celsim valsts labklājību ar savām zināšanām arī nākotnē!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu