Rīgā norisināsies konference par Latvijas uzņēmumu darba ražīguma paaugstināšanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 25. martā, plkst. 15:30 Arhitektūras un mediju centrā H2O 6, Ūdens ielā 6, Rīgā norisināsies biznesa analītikas konference «Kā Latvijas uzņēmējiem celt darba produktivitāti starptautiskajā tirgū», pastāstīja pasākuma rīkotāja «IBM Latvija» pārstāvis.

Konferencē piedalīsies ietekmīgi pašmāju un ārvalstu eksperti, kuri stāstīs par jaunākajiem analītikas rīkiem biznesā, efektīvu mārketingu digitālajā pasaulē, kā arī biznesa nākotnes paredzēšanu un inovācijām.

Pasākumu atklās «IBM Latvija» pārstāvis Edijs Tanons, bet uzrunu teiks Latvijas ekonomikas ministre Dana Reizniece-Ozola.

IBM Analītikas programmatūras tehniskais eksperts Martijns Vircs stāstīs par kvalitatīvu biznesa datu plānošanu un analizēšanu, kas ir pamatnosacījumi precīzākai biznesa nākotnes paredzēšanai.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt IBM Eiropas servisa mārketinga direktors Ronalds Veltens izklāstīs tēmu «No digitālā mārketinga uz mārketingu digitālajā pasaulē».

Turklāt darbosies klientu stāstu diskusiju panelis, kurā bankas «Citadele» klienti dalīsies savā pieredzē lietojot analītikas rīkus un risinājumus, lai pieņemtu biznesam svarīgus un pamatotus lēmumus.

Pasākuma oficiālās daļas noslēgumā būs atvēlēts DEMO laiks kopā ar IBM partneriem «Digital Mind», «Predictive Solutions» un «Komerccentrs DATI grupa».

Iepazīstieties sīkāk ar konferences programmu un reģistrējieties dalībai šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu