Koka māju ražotāja «Super bebris» apgrozījums pērn - 1,98 miljoni eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bebris.lv

Koka māju ražotāja SIA «Super bebris» pērn strādājusi ar 1,97 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 23% samazinājums salīdzinājumā ar iepriekšējā gada rādītājiem - 2,59 miljoniem eiro, liecina «Firmas.lv» dati.

Vienlaikus uzņēmums panācis gandrīz divkārtēju peļņas pieaugumu - no 58 538 eiro 2013.gadā līdz 112 008 eiro pērn.

Kā norādīts uzņēmuma vadības ziņojumā, pērn sākta realizācijas tirgu apgūšana ārpus Eiropas Savienības, jo līmēto būvdetaļu ražošanas apjomus Latvijā negatīvi iespaidojusi būvniecības darbu stagnācija un pieprasījuma samazināšanās. Patlaban līmētās koka būvdetaļas, līmēta koka frēzbaļķu mājas un koka paneļu mājas uzņēmums eksportē uz Spāniju, Franciju, Islandi, Angliju.

Šogad «Super bebris» turpinās trešo valstu tirgu apgūšanu, kā arī plānots izstrādāt jaunus koka konstrukciju produktus un sākt to reklamēšanu tirgū.

«Super bebris» koka konstrukciju ražošanā un dzīvojamo māju būvniecībā izmanto tikai vietējos koksnes resursus, liela vērība tiekot pievērsta ekoloģijai un resursu taupīšanai

«Super bebris» dibināts 2001.gadā Limbažos. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 228 eiro, tas nodarbina 46 darbiniekus.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Igors Vasiļonoks.

.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu