Citadele atver Rīgā jaunu filiāli ar mājas sajūtu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ darbu sāk jaunais bankas Citadele klientu apkalpošanas centrs «Skanste», kas atrodas Rīgā, Skanstes ielā 50. Filiāle iekārtota pēc jauna koncepta, kur galvenie principi ir mājīgums, ērta apkalpošana un garšīga kafija.

Klientu apkalpošanas centrs Skanstes ielā atvērts, rēķinoties ar augošo pakalpojumu pieprasījumu un vēlmi nodrošināt labāku bankas pakalpojumu pieejamību Skanstes ielas apkaimes iedzīvotājiem un uzņēmējiem.

Foto: Publicitātes foto

«Veidojot jauno centru, piestrādājām, domājot par ērtību – klientu apkalpošana notiks mājīgā atmosfērā, viesus cienāsim ar kafiju, bērni varēs laiku pavadīt bērnu stūrītī. Skanstes ielas telpās esam pilnībā nojaukuši robežu starp banku un klientu, ko tradicionāli iezīmēja lete ar klientu vienā pusē un bankas speciālistu otrā. Tajā pašā laikā esam parūpējušies, lai apkalpošana būtu privāta un gan iedzīvotāji, gan uzņēmēji varētu risināt savus finanšu jautājumus biznesa vidē,» saka bankas Citadele valdes locekle Santa Purgaile.

Foto: Publicitātes foto

«Esam eksperimentējuši arī ar krāsām un interjeru, ienesuši bankas dizainā dabas motīvus un latviešu nacionālos ornamentus, kas simboliski akcentē mūsu neatkarību – lēmumi par Citadeles attīstību tiek pieņemti Latvijā,» piebilst S. Purgaile.

Vienās telpās ar jauno klientu apkalpošanas centru atrodas bankas Citadele meitas uzņēmums SIA «Citadele līzings un faktorings», līdz ar to konsultācijas par līzinga pakalpojumiem un līgumu slēgšana tagad būs iespējama Skanstes ielā.

Līdz ar jaunām telpām SIA «Citadele līzings un faktorings»klientu ērtībaiir radījis arī jaunu pakalpojumu – iespēju uz vietas, piebraucot pie klientu apkalpošanas centra, saņemt lietotas automašīnas novērtēšanu. Pakalpojums attiecas uz vieglajiem automobiļiem, kas nav vecāki par 15 gadiem un kuru provizoriskais novērtējums ir līdz 15 000 eiro. Tas nozīmē, ka lietotu automašīnu iegāde cilvēkiem kļūs ātrāka un ērtāka.

Par banku Citadele

Citadele ir Latvijas vietējā banka, kas piedāvā banku, finanšu un kapitāla pārvaldības pakalpojumus. Citadeles grupas pamata tirgus ir Baltijas valstis – Latvija, Lietuva un Igaunija. Banka Citadele ir American Express® sadarbības partneris Latvijā un Lietuvā, kam ir tiesības emitēt American Express maksājumu kartes. 75% plus viena bankas Citadele akcija pieder starptautiskai investoru grupai, ko pārstāv investīciju kompānija «Ripplewood Advisors LLC». Otrs bankas akcionārs ir Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka (ERAB), kuras īpašumā ir 25% mīnus viena akcija.

Foto: Publicitātes foto

Par banku Citadele

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu