Atkārtotā konkursā meklē Maksātnespējas administrācijas direktoru

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Valsts kanceleja atkārtoti izsludinājusi konkursu uz Maksātnespējas administrācijas direktora amatu, teikts paziņojumā oficiālajā izdevumā «Latvijas Vēstnesis».

Amata pretendentam jābūt maģistra grādam tiesību zinātnē, ekonomikā vai finansēs, ne mazāk kā triju gadu darba pieredze vadošā amatā ar vismaz 10 padotajiem darbiniekiem, ne mazāk kā piecu gadu darba pieredze valsts pārvaldē, labas zināšanas par maksātnespējas jautājumiem, labas zināšanas administratīvajās tiesībās un procesā, kā arī izpratne par valsts pārvaldes uzbūvi, darbības pamatprincipiem un budžeta plānošanu.

Tāpat no amata pretendenta tiek prasītas angļu valodas zināšanas vismaz B2 līmenī (otras svešvalodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību), pretendentam jābūt teicamām sadarbības, komunikācijas un prezentācijas prasmēm, labām stratēģiskās plānošanas prasmēm un nevainojamai reputācijai.

Pretendentiem kopā ar pieteikuma dokumentiem ir jāiesniedz arī redzējums par Maksātnespējas administrācijas prioritātēm un attīstību (ne vairāk par 1000 vārdiem). Šajā dokumentā ir jāatspoguļo Maksātnespējas administrācijas turpmākās attīstības perspektīva un trīs Maksātnespējas administrācijas stratēģiskie mērķi.

Amata pretendenti aicināti pieteikties līdz 11.maijam.

Maksātnespējas administrācijas direktoram noteikta mēnešalga 2264 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Maksātnespējas administrācijas līdzšinējais vadītājs Ervīns Ābele marta beigās atstāja amatu. Ābele Maksātnespējas administrācijas direktora amatā strādāja kopš 2008.gada jūlija.

Maksātnespējas administrācija ir tieslietu ministra pārraudzībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras darbības mērķis ir īstenot valsts politiku tiesiskās aizsardzības procesa un maksātnespējas procesa jautājumos, aizsargāt darbinieku intereses viņu darba devēja maksātnespējas procesā un likumā noteiktajā kārtībā īstenot valsts un sabiedrības interešu aizsardzību tiesiskās aizsardzības procesa un maksātnespējas procesa jautājumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu