IUB ļauj slēgt līgumu ar SIA «Binders» par 1,4 miljonus vērto Skolas ielas pārbūvi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Izskatot AS «A.C.B.» sūdzību par Iecavas novada pašvaldības lēmumu, ar kuru tiesības par 1 473 511 eiro pārbūvēt Skolas ielu Iecavā piešķirtas SIA «Binders», Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) ļāvis pašvaldībai slēgt līgumu ar iepriekš izvēlēto pretendentu.

AS «A.C.B.» piedāvājums iepirkumā noraidīts, jo būvnieks nav norādījis visu nepieciešamo pieredzi, taču uzņēmums, apstrīdot iepirkuma rezultātus, pauda viedokli, ka pašvaldības iepirkuma komisijai bija pienākums lūgt sniegt papildu informāciju saistībā ar tā pieredzi.

IUB komisija, izskatot sūdzību, lēmusi, ka AS «A.C.B.» nepieciešamo pieredzi savā piedāvājumā nav norādījusi, un tās piedāvājums pamatoti atzīts par neatbilstošu. Līdz ar to būvnieka sūdzība, apstrīdot lēmumu, nav pamatota.

Līdz ar to pašvaldībai atļauts slēgt līgumu ar iepriekš noteikto uzvarētāju - SIA «Binders».

Kā ziņots, AS «A.C.B.» apstrīdējusi Iecavas novada pašvaldības lēmumu, ar kuru tiesības par 1 473 511 eiro pārbūvēt Skolas ielu Iecavā piešķirtas SIA «Binders», liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

23.septembrī pašvaldības Iepirkumu komisija pieņēma lēmumu par atklāta konkursa «Skolas ielas pārbūve Iecavā, Iecavas novadā» saimnieciski izdevīgāko atzīt ceļu būves firmas SIA «Binders» piedāvājumu ar līgumcenu 1 473 511 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli, bet pretendente AS «A.C.B.» lēmumu par konkursa rezultātiem pārsūdzēja IUB, jo uzskata, ka ir nepamatoti izslēgta no dalības konkursā, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kopumā iepirkumā saņemti piecu pretendentu piedāvājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu