Par investīcijām draudzīgākajām pašvaldībām atzīta Ventspils, kā arī Cēsu un Ādažu novads

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Ventspils pilsēta, kā arī Cēsu un Ādažu novads atzīti par investīcijām draudzīgākajām pašvaldībām iniciatīvas «Atbalsti mazo biznesu!» veidotajā indeksā «Investīcijām draudzīgākā pašvaldība».

Ventspils atzīta par investīcijām draudzīgāko pašvaldību republikas nozīmes pilsētu vidū. Otrajā vietā ierindojas Valmiera, bet trešajā - Rīga. Vēl pirmajā pieciniekā atrodas Liepāja un Daugavpils.

Par investīcijām draudzīgāko pašvaldību ar reģionālās nozīmes attīstības centru atzīts Cēsu novads, kam seko Tukuma un Kuldīgas novads.

Savukārt par investīcijām draudzīgāko pašvaldību ar vietējās nozīmes attīstības centru nosaukts Ādažu novads, aiz sevis atstājot Mārupes un Stopiņu novadu.

Indeksā «Investīcijām draudzīgākā pašvaldība» piedalījās 80 pašvaldības. To veido iniciatīvas «Atbalsti mazo biznesu!» autori «Latvijas Biznesa savienība» sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu