Par mobilajiem sakariem nu jāmaksā krietni vairāk - cilvēki šokā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skaties.lv

Rīdziniece Sanita jau piecpadsmit gadus ir uzticīga vienam mobilo sakaru operatoram, taču, uzzinot par jaunievedumu, apsver iespēju, vai tik nav jālauž tradīcija.

Saņēmusi paziņojumu, ka no šodienas LMT būšot jauns pakalpojumu tarifs «Brīvība», par kuru jāmaksā divpadsmit eiro deviņdesmit centu. Viss būtu jau labi, ja vien tas neierobežotu viņas brīvību un pieļautu iespēju saglabāt iepriekšējo maksu - trīs eiro deviņdesmit centu.

LMT pārstāvis Vīgants Radziņš stāsta, ka no 1. decembra tik tiešām būšot izmaiņas un tarifs «Brīvība» nodrošinās zvanus un īsziņas visās Eiropas ekonomiskās zonas valstīs par to pašu cenu, kāda ir Latvijā. Tas nekas, ka ir klienti, kas neveic zvanus uz ārzemēm vai nesūta īsziņas; iespējams, nākotnē tas varētu mainīties un noderēt arī viņiem.

Sanita sazinājusies ar operatoru, un izdevies vienoties par zemāku samaksu, taču tā tik un tā būšot par trešdaļu augstāka, nekā maksājusi līdz šim. Tas esot lētākais variants. Kliente pārliecināta, ka daudzi šo «brīvību» nemaz nav pamanījuši un, saņemot rēķinus, būs nepatīkams pārsteigums; ja vien nebūs atteikušies, tad par jauno variantu maksās 12,90.

Foto: skaties.lv

Mobilo sakaru operatora pārstāvis gan mierina, ka tik traki nebūšot.

Piemēram, tie, kuri līdz šim izmantojuši tarifa plānu par 3,90, tagad apmaiņā pret izdevīgākiem tarifiem sarunām ar ārzemniekiem, visticamāk, maksāšot 5,90, ja vien nepieteiks citu pakalpojumu. Ja nebūs ar mieru, varot lauzt līgumu un izvēlēties citu operatoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu