Uzņēmumu apvienības sūdzību par Jelgavas Valsts ģimnāzijas pārbūves iepirkumu vērtēs līdz martam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jelgavas izglītības pārvalde

Piegādātāju apvienība SIA «Bildberg» un SIA «Newcom Construction» sūdzību par konkursa «Jelgavas Valsts ģimnāzijas pārbūve» rezultātiem Iepirkumu uzraudzības birojs (IUB) vērtēs līdz 3.martam, informēja biroja Juridiskā departamenta vecākais referents-jurists Andris Kaņeps.

Viņš skaidroja, ka 14.februārī IUB iesniegumu izskatīšanas komisija, ievērojot izskatāmās lietas apjomu, objektīvai un pilnīgai iesnieguma izvērtēšanai pieņēma starplēmumu, ar kuru līdz 3.martam pagarināts lēmuma termiņš, lai izvērtētu iesniegumā minētos faktus un pieņemtu lēmumu pēc būtības.

Jau vēstīts, ka apvienība SIA «Bildberg» un SIA «Newcom Construction» apstrīdējusi iepirkumu par Jelgavas Valsts ģimnāzijas pārbūvi, kurā ar 6,6 miljonu piedāvājumu par uzvarētāju atzīta SIA «Latvijas energoceltnieks».

Kopumā Jelgavas pašvaldības iepirkumā startēja septiņi pretendenti. Piegādātāju apvienības piedāvātā cena bija viszemākā - 5 754 636 eiro, neieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN). Savukārt «Latvijas energoceltnieks» piedāvāja trešo zemāko cenu, proti, 6 649 912 eiro bez PVN.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu