LTRK organizēs izglītojošu pasākumu ciklu reģionos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aizsāks jauna koncepta pasākumu ciklu reģionos - «Izaugsmes diena 2017», kura ietvaros aicina ikvienu interesentu bez maksas apmeklēt meistarklases un gūt sev noderīgas atziņas, pavēstīja LTRK.

Pasākuma mērķis ir veicināt domāšanu un veidot atziņas kopīgai līdzdarbībai pašvaldības izaugsmes veicināšanā. «Izaugsmes dienas» ietvaros tiks rīkotas paralēlas meistarklašu, semināru un lekciju sesijas četrām dažādām mērķauditorijām - uzņēmējiem un nevalstiskajām organizācijām, pašvaldības darbiniekiem un iestāžu vadītājiem, izglītības un kultūras darbiniekiem un vadītājiem, vidusskolēniem un jauniešiem.

«Izaugsmes diena» ir platforma un domnīca ar mērķi pilnveidot ikdienā veicamos darba procesus uzņēmējdarbībā, izglītībā, kultūrā un sabiedriskajā darbībā.

Pirmā «Izaugsmes diena 2017» notiks Aizkraukles novada vidusskolā, Lāčplēša ielā 21, no plkst. 09 līdz 17. Tāpat pasākumi plānoti arī Aizkrauklē 17.martā, Ogrē 28.martā, Kuldīgā 25.aprīlī, Iecavā 16.maijā, Talsos 10.maijā, bet pēcāk plānoti pasākumi arī Tukumā, Salacgrīvā, Gulbenē un Līvānos.

LTRK ir politiski neitrāla uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. Pēc biedru skaita LTRK ir lielākā uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies vairāk nekā 1800 individuāli biedri un vairāk kā 60 uzņēmēju biedrības. LTRK pārstāv savu biedru - uzņēmēju intereses valsts un pašvaldību institūcijās, cīnoties par labāku biznesa vidi, kā sniedz praktisku atbalstu saviem biedriem, palīdzot celt uzņēmumu konkurētspēju, kā arī atrast jaunus sadarbības partnerus Latvijā un ārvalstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu