Reinis Nitišs sāk sadarbību ar banku Citadele

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasaules līmeņa rallijkrosa braucējs, jēkabpilietis Reinis Nitišs un banka Citadele ir parakstījuši līgumu par savstarpēju sadarbību. Reinis Nitišs dos Citadelei tiesības izmantot savu vārdu un tēlu bankas komunikācijā ar sabiedrību un reklāmā.

Reinis Nitišs norāda: «Sadarbība ar Citadeli ir nozīmīgs solis, lai cīnītos FIA pasaules rallijkrosa čempionāta augstākajā līmenī. Šogad startēšu pērnā gada čempionvienībā, un ir prieks, ka to varu darīt ar Latvijas uzņēmumu sniegto atbalstu. Esmu lepns pievienoties Citadeles sportistu pulkam un zinu, ka, strādājot kopā, ceļš uz augstākajiem mērķiem ir daudz sasniedzamāks.»

Bankas Citadele valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis uzsver: «Reinis simbolizē visu labāko, kas ir Latvijas identitātē, - drosmi, pārliecību, spēju koncentrēties uz mērķi. Mūs iedvesmo viss, kur mēs, mazā Latvija, parādām sevi plašajā pasaulē. Šī sadarbība ir viens no tiem īpašajiem projektiem, kur apliecinām savu mērķi - nest Latvijas vārdu pasaulē un stāstīt, cik īpaša valsts ir Latvija. Sadarboties ar tādiem sportistiem kā Reinis ir kolosāla motivācija un prieks. Tagad vēl 1600 mūsu darbinieki turēs īkšķus par Reiņa panākumiem. Es ticu, ka tas dos vismaz pāris metru pārsvaru pār sāncenšiem finiša taisnē!»

Sestdien, 1. aprīlī, sāksies Monster Energy FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 2017. gada sezona, kuras pirmais posms norisināsies Barselonā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu