Kopš gada sākuma augušas dzīvokļu cenas Rīgas apkārtnē - Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kopš šā gada sākuma Rīgas apkārtnē - Jelgavā, Ogrē, Salaspilī un Kauguros novērots diezgan straujš sērijveida dzīvokļu cenu pieaugums, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Šogad martā Ogrē sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 1,3%, sasniedzot 503 eiro par kvadrātmetru. Martā Ogrē cenas palielinājās vienistabas un četristabu dzīvokļiem. Savukārt 2017.gadā kopumā dzīvokļu cenas Ogrē augušas par 4,9%. Ogrē novērots salīdzinoši mazs dzīvokļu piedāvājums, kas bija viens no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem, skaidro «Arco Real Estate».

Kauguros 2017.gada martā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājušās par 1,9% un dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniegusi 491 eiro. Kopš šā gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā kāpušas par 4,6%.

Martā Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājušās par 1,7%, sērijveida dzīvokļu vidējai cenai sasniedzot 561 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā augušas par 5,2%, un tās, līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos, joprojām turpina pieaugt.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas martā turpināja pieaugt - mēneša laikā tās palielinājās par 3,7% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena sasniedza 434 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieaugušas par 7,6%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu