VID vēl nav izdevies vienoties par klientu apkalpošanas centra telpu nomu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Valsts ieņēmumu dienestam (VID) pagaidām vēl nav izdevies vienoties ar Ogres pašvaldību par VID klientu apkalpošanas centra darbībai piemērotu telpu nomu, sacīja VID Sabiedrisko attiecību daļā.

VID vairākkārt it vērsies pie Ogres pašvaldības, lūdzot piedāvāt aptuveni 24 kvadrātmetrus lielu telpu divu darba vietu iekārtošanai, tādejādi nodrošinot VID pakalpojumu pieejamību Ogres pašvaldības teritorijā.

VID ir saņēmis un izskatījis Ogres novada pašvaldības vēstuli, kurā pašvaldība piedāvā iznomāt telpu ar kopējo platību 13,7 kvadrātmetri Brīvības ielā 44.

VID ieskatā telpai, kurā tiks sniegtas konsultācijas, ir jābūt nodrošinātām iespējām pieslēgt mūsdienu komunikācijas (internetu) un tai jābūt pietiekami plašai, lai klienti, saņemot pakalpojumu, justos ērti.

«Tāpat, slēdzot telpu nomas līgumu, ir svarīgi gūt pārliecību, ka iedzīvotāji konkrētajā vietā varēs saņemt pakalpojumus ilgtermiņā, vismaz tuvāko trīs gadu laikā. Tāpēc VID lūdza Ogres domi precizēt nomas nosacījumus,» skaidroja VID.

Patlaban VID vēl nav saņemta atbilde no Ogres pašvaldības par nomas līgumu, kas dotu iespēju izskatīt reālos nomas nosacījumus un pieņemt faktos dibinātu lēmumu.

Jau ziņots, ka 7.aprīlī VID Ogres klientu apkalpošanas centrs tika slēgts, jo Ogres pašvaldība līdz šim nebija radusi iespēju nodrošināt dienestam telpas.

Patlaban Ogres un tuvējo pašvaldību iedzīvotāji visus VID pakalpojumus klātienē var saņemt VID klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Talejas ielā 1, Ikšķiles vienotajā valsts un pašvaldību klientu apkalpošanas centrā Daugavas prospektā 34, Ikšķilē, kā arī VID klientu apkalpošanas centrā Aizkrauklē, Lāčplēša ielā 1A. Tāpat VID atzīmē, ka praktiski visi VID pakalpojumi ir pieejami elektroniski, lietojot VID Elektronisko deklarēšanās sistēmu (VID EDS).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu