Saruna ar Jāni Pakalvnieku par nākotnes profesijām

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kādas prasmes, vērtības un zināšanas būs pieprasītas un nepieciešamas nākotnes profesijās? Kādas būs nākotnes darba tirgus tendences un kā tām sagatavoties? Par to stundu garā tiešraidē stāstīs Draugiem Group runasvīrs, tehnoloģiju pazinējs un TV personība Jānis Palkavnieks. TVNET piedāvā vērot sarunas tiešraidi. Tiešraides sākums piektdien, 21. aprīlī, pulksten 10.30.

Sarunu organizē lielākā Latvijas izglītības organizācija Junior Achievement Latvija (JA Latvija) sadarbībā ar Nordea Bank AB Latvijas filiāli. Sarunā piedalīsies vidusskolas vecuma jaunieši, JA Latvija Līderu programmas dalībnieki.

«Skatoties uz bankas ikdienas procesiem un izaicinājumiem, varu teikt droši, ka spēja pastāvīgi attīstīt savas prasmes un zināšanas ir viens no svarīgākajiem veiksmes elementiem, kas definēs arī nākotnē pieprasītākās profesijas. Jau šodien mūsu dienaskārtībā ik dienu ienāk dažādi inovatīvi risinājumi, tāpēc mums ir jābūt atvērtiem un vienmēr gataviem sevi pilnveidot – esam laikmetā, kas ir dinamisks, prasīgs un vienlaikus patiesi iedvesmojošs,» saka Jānis Buks, Nordea bankas vadītājs Latvijā.

JA Latvija Līderu programmu 16–20 gadīgiem jauniešiem organizē jau trešo gadu. Latvijā unikālās izglītības programmas mērķis ir veidot jauno līderu paaudzi Latvijas konkurētspējas palielināšanai. Programmā iesaistītie mentori — Latvijā pazīstami uzņēmēji un vadītāji — mācību gada laikā ar savu pieredzi iedvesmo un iedrošina jauniešus īstenot savu līdera talantu.

JA Latvija Līderu programmu atbalsta Nordea Bank AB Latvijas filiāle, programma tiek īstenota sadarbībā ar uzņēmumu CleanR un Rīgas Koučinga skolu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu