Māksliniece Elīna Maligina turpmāk vadīs farmācijas uzņēmumu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Par farmācijas uzņēmuma SIA «Silvanols» valdes priekšsēdētāju iecelta «Silvanola» māteskompānijas «Olainfarm» lielākā akcionāra Valērija Maligina sieva Elīna Maligina. Par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju Maligina iecelta vakar, 24.aprīlī.

Vienlaikus akcionāri uzņēmuma valdē ievēlēja tā ilggadējo finanšu direktori Lieni Puriņu. Latvijas zaļās farmācijas uzņēmuma valdi veido tā valdes priekšsēdētāja Maligina, ražošanas direktors Jevgeņijs Zainapovs un finanšu direktore Puriņa.

Savukārt līdzšinējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Artjoms Borcovs turpinās darbu «Olainfarm» koncernā. Uzņēmuma «Silvanols» jaunā valdes priekšsēdētāja Maligina ir māksliniece, kino producēšanas uzņēmuma SIA «Egotrashcinema» vadītāja un līdzīpašniece. Kopš 2011.gada viņas darbi ir izstādīti vairāk nekā desmit izstādēs un festivālos Latvijā, Ukrainā, Krievijā, Francijā un Austrijā.

«Silvanols» ir dibināts 1994.gadā un nodarbojas ar farmaceitisko preparātu un pamatvielu izpēti un ražošanu. Uzņēmuma lielākais īpašnieks ir zāļu ražotājs «Olainfarm» (96,69%).

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu