Banka «Citadele» sadarbosies ar «Visa» jaunu karšu izstrādē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Banka «Citadele» parakstījusi līgumu ar maksājumu tehnoloģiju kompāniju «Visa» par sadarbību jaunu un inovatīvu karšu un citu maksājumu produktu izstrādē visās trijās Baltijas valstīs nākamo sešu gadu laikā, pavēstīja bankas «Citadele» ārējās komunikācijas vadītāja Baiba Ābelniece.

Tostarp viņa norādīja, ka pirmais kopīgais «Visa» un bankas «Citadele» izstrādātais produkts ir jauns kredītkaršu zīmols ar triju veidu kartēm: «X karte», «X Platinum» un «X Infinite». Jauno «X» zīmola karšu piedāvājuma nodrošināšanā ir investēti trīs miljoni eiro.

«Izstrādājot «X» zīmola kartes, mūs vadīja mērķis izveidot labāko kredītkarti reģionā. Tā veidota kā jaunas paaudzes kredītkarte - apkopojot vienā kartē visu labāko, ko klientam varam sniegt - jaunākās tehnoloģijas, neierobežotu pieņemšanas tīklu un priekšrocības. Jaunā «X karte» ir ar bezkontakta funkcionalitāti un nākotnē tā atbalstīs mobilos maksājumus,» sacīja bankas «Citadele» valdes priekšsēdētājs Guntis Beļavskis.

Kartes lietotājiem būs pieejama atlaižu un punktu apmaiņas lojalitātes programma «Relax», kā arī papildu iespēja par pirkumiem iegūt aviobiļetes, apdrošināšana, individuāls kredītlimits un citas priekšrocības.

Banka «Citadele» sadarbībā ar «Visa» pamazām aizstās izdotās «American Express» kartes Latvijā un Lietuvā.

Jau vēstīts, ka 2015.gada 20.aprīlī Privatizācijas aģentūra pabeidza valstij piederošo bankas «Citadele» akciju pārdošanas darījumu, Latvijas valdības apstiprinātā investora «Ripplewood» meitaskompānijai «RA Citadele Holdings LLC» un 12 starptautisku investoru grupai kļūstot par bankas 75% plus vienas akcijas īpašnieku. Eiropas Rekonstrukcijas un attīstības banka īpašumā saglabājusi 25% bankas akciju.

Pēc aktīvu apmēra banka «Citadele» 2016.gada beigās bija sestā lielākā banka Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu