Cilvēkus ne pa jokam izbrīna «atklājums», kā var ietaupīt naudu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasauli pamatīgi izbrīnījis BBC (British Broadcasting Corporation) biznesa reportiera Dugala Šova (Dougal Shaw) «atklājums» - sociālajā tīklā «Twitter» viņš pilnā nopietnībā dalījies ar video, kurā atradis unikālu metodi, kā ietaupīt naudu.

«Man prātā ienāca ideja, kad kā ierasts devos iegādāties savas pusdienas. Es varēju pirkt to pašu sendviču, ko vienmēr, bet tad sapratu, ka visas nepieciešamās sastāvdaļas tā pagatavošanai varu nopirkt pats,» video stāsta Šovs, piebilstot, ka «atslēga» šim ēdienam esot svaiga maize.

Viņš informē, ka briti katru gadu iegādājas 3,5 miljardus sendviču, kopumā iztērējot vairāk nekā 7,8 miljardus mārciņu. Nedēļā sendvičiem viņš līdz šim tērēja apmēram 17,5 mārciņas, taču ar šo «jaunatklāto» metodi – 9,5 mārciņas. Viņš «Twitter» apstiprinājis, ka tas nav joks – viņš tiešām uzskata, ka atklājis ko neparastu, turklāt kolēģi viņa sendviču gatavošanu virtuvē uzskatījuši par dīvainu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu