Lubāns pieteiksies konkursā uz «Pasažieru vilciena» valdes priekšsēdētāja amatu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere/LETA

AS «Pasažieru vilciens» pašreizējais valdes priekšsēdētājs Andris Lubāns pieteiksies izsludinātajā konkursā uz kompānijas vadītāja amatu, pauda «Pasažieru vilciena» pārstāvis Egons Ālers.

Viņš norādīja, ka triju gadu laikā ir paveikts liels un sekmīgs darbs, par ko liecina pieaugošais pārvadāto pasažieru skaits. Lubāns esot gatavs arī turpmāk strādāt pie uzņēmuma attīstības.

Kā ziņots, izsludināti konkursi uz «Pasažieru vilciena» valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatu.

«Pasažieru vilciena» pārstāvis Ālers norādīja, ka šogad jūlijā beidzas uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Lubāna amata pilnvaru termiņš, savukārt šogad martā darbu kompānijas valdē atstāja valdes loceklis Mikus Pērse.

«Ņemot vērā, ka valstī ieviesta prakse uzņēmumu valdes sastāvus komplektēt konkursa kārtībā, «Pasažieru vilciena» padome izsludināja konkursus uz kompānijas valdes priekšsēdētāja un valdes locekļa amatu,» pauda Ālers.

Pieteikumi dalībai konkursā uz «Pasažieru vilciena» valdes priekšsēdētāja amatu jāiesniedz līdz 2017.gada 26.maijam (ieskaitot).

«Pasažieru vilciens» ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no «Latvijas dzelzceļa» veiktajām funkcijām. Iepriekš «Pasažieru vilciens» 100% bija «Latvijas dzelzceļa» meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu