Tiešraides saruna: Edgars Pētersons par zīmola veidošanu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biznesa vidē nav šaubu, ka zīmols pievieno vērtību uzņēmumam un tā produktiem. Taču zīmola stāsts nerodas nejauši, ir veidi kā mērķtiecīgi to veidot. Tas ir īpaši svarīgi mūsdienu pasaulē, kurā zīmola tēlu bieži efektīvāk veido tā lietotāji, nevis uzņēmuma mārketinga departaments. Kādi ir zīmola veidošanas modeļi, tendences un piemēri. Par to stundu garā tiešraidē stāstīs stratēģiskais plānotājs un zīmolu konsultants Edgars Pētersons. TVNET piedāvā vērot sarunas tiešraidi. Tiešraides sākums trešdien, plkst. 11:15, 7. jūnijā.

«Uzņēmuma vizītkarte ir tā reputācija, kuru pamatā veido vienota, enerģiska komanda, tāpēc jebkuram vadītājam un līderim ir jāspēj novērtēt savi darbinieki un jāsniedz tiem viss iespējamais, lai pārstāvētā zīmola vērtības tiktu atspoguļotas un nodotas klientiem ikdienā. Reklāmas kampaņas nāk un aiziet, bet labākie uzņēmuma vēstneši ar savu attieksmi un spēju pārliecināt paliek,» saka Jānis Buks, Nordea bankas vadītājs Latvijā.

Edgars Pētersons, stratēģiskais plānotājs un partneris aģentūrā Weekend. 10 gadus guvis pieredzi reklāmas un mārketinga konsultācijās, strādājot vadošajās Latvijas reklāmas aģentūrās kā DDB un TBWA. Zīmīgākie projekti ietver LMT zīmola maiņu, Zelta Zivtiņa zīmola veidošanu, Swedbank zīmola maiņu, Bite zīmola attīstību un citu Latvijas vadošo zīmolu veidošanu. Kopš 2015. gada aprīļa veiksmīgi audzē savu aģentūru.

Sarunu organizē lielākā Latvijas izglītības organizācija Junior Achievement Latvija (JA Latvija) sadarbībā ar Nordea Bank AB Latvijas filiāli. Sarunā piedalīsies vidusskolas vecuma jaunieši, JA Latvija Līderu programmas dalībnieki.

JA Latvija līderu programmu 16-20 gadīgiem jauniešiem organizē trešo gadu. Latvijā unikālās izglītības programmas mērķis ir veidot jauno līderu paaudzi Latvijas konkurētspējas palielināšanai. Programmā iesaistītie mentori – Latvijā pazīstami uzņēmēji un vadītāji mācību gada laikā ar savu pieredzi iedvesmo un iedrošina jauniešus īstenot savu līdera talantu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu