Mobilo sakaru operators «Bite» Rīgā atklās 4,5G mobilā interneta tīklu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mobilo sakaru operators «Bite Latvija» («Bite») ceturtdien, 15.jūnijā, Rīgā atklās 4,5G mobilā interneta tīklu, informēja uzņēmuma pārstāvji.

«Rīgā nupat kā uzstādītas astoņas jaunas 4,5G bāzes stacijas, būtiski palielinot mobilā interneta jaudu pilsētā, kas ir vērā ņemams notikums, ko vēlamies atzīmēt ar īpašu vērienu – tā, lai sadzird un sajūt visa pilsēta,» uzsvēra uzņēmuma vadītājs Kaspars Buls.

Tīkla atklāšanas pasākums sāksies plkst.14 Rātslaukumā, un tajā piedalīsies mūziķis un bungu skolas dibinātājs Andžejs Grauds, Buls un «Bites» tehniskais direktors Gints Butens, «Ghetto Games» vēstneši, kā arī Rīgas Tehniskās universitātes telekomunikāciju pētnieks Jans Jeļinskis.

Jau vēstīts, ka «Bite Latvija» pērn strādāja ar 79,668 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 30,6% un bija 8,645 miljoni eiro. Šie ir konsolidētie «Bite Latvija» un meitasuzņēmuma «TeleTower» finanšu dati.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu