«Latvijas pasta» valdes locekļa amatā iecelts Agris Timma

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva

AS «Latvijas pasta» padome no 2017.gada 15.jūnija uz piecu gadu pilnvaru termiņu iecēlusi ceturto uzņēmuma valdes locekli - Agri Timmu, pavēstīja uzņēmumā.

Timma jau iepriekš bijis saistīts ar darbu pasta un loģistikas nozarē. Jauns valdes loceklis nepieciešams tāpēc, ka viens no iepriekšējiem valdes locekļiem Dairis Kārkliņš bija iesniedzis lūgumu par viņa pilnvarojuma līguma pārtraukšanu no 2017.gada 13.februāra.

Pēc uzņēmumā vēstītā, Timma «Latvijas pasta» valdes locekļa amatā iecelts atklāta konkursa rezultātā. Valdes locekļa atlase notika atbilstoši pretendentu atlases un izvērtēšanas konkursa nolikumam, un konkursā kandidātus izvērtēja nominācijas komisija, kurā darbojās Latvijas Darba devēju konfederācijas, Pārresoru koordinācijas centra un «Latvijas pasta» padomes pārstāvji.

Timmas iepriekšējā darba pieredze ir saistīta ar pasta un loģistikas nozari, tajā skaitā strādājot vadošos amatos gan «Latvijas pastā», gan abonēšanas un piegādes centrā SIA «ACD» (pašlaik SIA «Postmaster»). Timma ieguvis ekonomista augstāko profesionālo kvalifikāciju Banku augstskolā.

Patlaban bez Timmas darbu «Latvijas pasta» valdē turpina 2016.gada 1.augustā uz pieciem gadiem ieceltais valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns, kā arī valdes locekļi Anda Ozola un Kristaps Krūmiņš. Visi valdes locekļi dažādos amatos iepriekš strādājuši «Latvijas pastā».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu