Jau atkal tiesā prasa «Rīgas kuģu būvētavas» maksātnespēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas pilsētas Ziemeļu rajona tiesa 14.jūnijā ierosinājusi kuģu būves un remonta uzņēmuma «Rīgas kuģu būvētava» maksātnespējas lietu, informēja tiesā.

Ar pieteikumu tiesā vērsās SIA «Sanistal».

Lieta tiks vērtēta 26.jūnijā plkst.10.

Savukārt pagājušajā nedēļā tiesa jau izbeidza maksātnespējas lietu pret «Rīgas kuģu būvētavu», jo pieteicēji - SIA «PL Logistics», SIA «Wurth» un SIA «Instro» - atsauca prasību un no tās atteicās.

Jau pirms gada un iepriekš tiesā bija saņemti vairāki pieteikumi par «Rīgas kuģu būvētavas» maksātnespējas pasludināšanu, bet tie tika noraidīti.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Rīgas kuģu būvētava» pagājušajā gadā strādāja ar 20,758 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 2,1% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 23,6% un bija 169 807 eiro.

«Rīgas kuģu būvētava» specializējas zvejas laivu, kabotāžas prāmju, palīgpeldierīču būvē un remontā. Kompānijas akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā. Kompānijas lielākais akcionārs ir «Remars-Rīga», kas iekļauts koncernā «Eiroholdings».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu