«British American Tobacco Latvia» apgrozījums pērn sarūk par 8,4%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais tabakas izstrādājumu importētājs «British American Tobacco Latvia» pagājušajā gadā strādāja ar 2,093 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 8,4% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās 3,3 reizes un bija 47 386 eiro, liecina informācija «Firmas.lv».

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija koncentrējās uz piemērotu «British American Tobacco» produktu pieejamību Latvijā, kā arī uz «British American Tobacco» produktu tirdzniecībā iesaistīto pušu darbības uzraudzību un novērtēšanu, atbilstoši «British American Tobacco» prasībām, ievērojot vietējās likumdošanas prasības un atbilstību «British American Tobacco» iekšējiem standartiem.

Kompānija plāno turpināt jauno darbības modeli, liekot uzsvaru uz sadarbību ar tirdzniecības partneriem, pakalpojumu portfeļa pārvaldību un trešo pušu vadību. Tāpat plānots likt uzsvaru uz kompānijas darbinieku profesionālo izaugsmi.

Uzņēmuma vadība arī norāda, ka aizvadītajā gadā gūto peļņu uzņēmums plāno izmantot iepriekšējo zaudējumu segšanai.

LETA jau ziņoja, ka kā «British American Tobacco Latvia» 2013.gadā ievērojami mainīja darbības veidu, pārtraucot tabakas preču importēšanu un izplatīšanu. 2014.gadā uzņēmums jau koncentrējās uz «British American Tobacco» produktu tirdzniecībā iesaistīto trešo pušu uzraudzību Latvijas teritorijā atbilstoši «British American Tobacco» prasībām.

Saskaņā ar informāciju «Firmas.lv «2015.gadā «British American Tobacco Latvia» strādāja ar 2,285 miljonu eiro apgrozījumu un 158 376 eiro peļņu.

1992.gadā reģistrētā «British American Tobacco Latvia» pamatkapitāls ir 14,194 miljoni eiro, un tā vienīgais īpašnieks ir Nīderlandes kompānija «Precis (1789)».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu