«Latio»: Daugavpilī darījumi ar dzīvokļiem pamatā notiek cenu diapazonā no € 6000 līdz 15 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Daugavpilī darījumi pārsvarā notiek ar dzīvokļiem cenu diapazonā no 6000 eiro līdz 15 000 eiro, bet par trīsistabu dzīvokļiem ar labu remontu pircēji gatavi maksāt arī līdz 20 000-25 000 eiro, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Latio» jaunākajā tirgus pārskatā.

Šā gada pirmajā pusgadā Daugavpilī dzīvokļu tirgus aktivitātē būtiskas izmaiņas nav novērotas, un tā saglabājās iepriekšējā pusgada līmenī, teikts pārskatā.

Pieprasījumā, tāpat kā iepriekš, dominēja divistabu dzīvokļi vidējos stāvos, kā arī izremontēti trīsistabu dzīvokļi, kas neprasa papildu ieguldījumus.

Tipveida dzīvokļu cenas pilsētas centrā bija no 200 eiro līdz 400 eiro par kvadrātmetru, bet mikrorajonos - no 200 eiro līdz 250 eiro par kvadrātmetru.

«Latio» norāda, ka 2017.gadā reģistrēti vēl 10 darījumi ar dzīvokļiem ar pilnībā pabeigtu iekštelpu apdari renovētā mājā Arodu ielā 11, Daugavpilī. Šādu darījumu cena ir vidēji 400 eiro par kvadrātmetru. Pieprasījums pārsniedza piedāvājumu, un visi dzīvokļi tika pārdoti.

Arī savrupmāju tirgū tendences Daugavpilī arī saglabājušās līdzšinējās. Pircēji vairāk interesējas par īpašumiem ar labu remontu, kur nav nepieciešami papildu kapitālieguldījumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu