«Latvian Dairy» plāno ieguldīt € 140 000 ražošanas iekārtās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Piena pārstrādes un siera ražošanas uzņēmums «Latvian Dairy» plāno ieguldīt 140 000 eiro ražošanas iekārtās, liecina informācija Iepirkuma uzraudzības biroja mājaslapā.

«Latvian Dairy» par 90 000 eiro plāno iegādāties siera suliņu uzglabāšanas tvertnes un par 50 000 eiro - siera žāvēšanas un antibakteriālās apstrādes līniju.

Iekārtas plānots iegādāties un uzstādīt līdz šā gada 31.decembrim, piesaistot finansējumu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) Latvijas Lauku attīstības programmas 2014.-2020.gadam pasākuma «Investīcijas materiālajos aktīvos» apakšpasākumā «Atbalsts ieguldījumiem pārstrādē».

Investīciju projektu īstenošanai ir izsludināti arī divi iepirkumu konkursi. Konkursā par siera suliņu uzglabāšanas tvertņu piegādi un uzstādīšanu pretendenti var pieteikties līdz šā gada 20.jūlijam, savukārt konkursā par siera žāvēšanas un antibakteriālās apstrādes līnijas piegādi un uzstādīšanu - līdz 21.jūlijam.

2016.gadā uzņēmums strādāja ar 3,58 miljonu eiro apgrozījumu un 49 686 eiro peļņu.

"Latvian Dairy" ir reģistrēts 2015.gadā un kompānijas apmaksātais pamatkapitāls ir 350 000 eiro. Uzņēmums pieder Kipras kompānijai "Goforth Limited"" (87,65%) un trijām Ukrainā reģistrētām privātpersonām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu