«Preses serviss» apsver iespēju pārtraukt preses izdevumu piegādes pirmdienās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Caro/ScanPix

Drukāto preses izdevumu izplatītāja un piegādātāja SIA «Preses serviss» apsver iespēju pārtraukt preses izdevumu piegādes pirmdienās, pastāstīja uzņēmuma pārstāve Inga Samoviča. Viņa sacīja, ka patlaban šāds lēmums gan vēl nav pieņemts un par to vēl tiek spriests.

Vienlaikus Samoviča skaidroja, ja tiktu pieņemts lēmums par šādu izmaiņu ieviešanu, tad tās visticamāk stātos spēkā no nākamā gada 1.janvāra.

Kā ziņots, SIA «Preses serviss» apgrozījums pērn bija 19,158 miljoni eiro, kas ir par 6% mazāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 938 405 eiro, kas ir samazinājums par gandrīz 17%.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 20,38 miljoni eiro, bet peļņa - 1,28 miljoni eiro.

SIA «Preses serviss» pamatdarbības veids ir preses, drukāto materiālu, kā arī komisijas preču vairumtirdzniecība vairāk nekā 1700 tirdzniecības vietām Latvijā.

SIA «Preses serviss» reģistrēta 2001.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 711 000 eiro. Tās 100% daļu pieder SIA «Narvesen Baltija», liecina «Firmas.lv» informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu