«LNKProperties» par sešiem miljoniem eiro renovēs daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku Antonijas ielā 20

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Nekustamo īpašumu attīstītājs «LNKProperties» iegādājies daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku Antonijas ielā 20, Rīgā, un tās renovācijā plāno investēt sešus miljonus eiro, no kuriem 3,5 miljoni eiro ir bankas «Citadele» kredīts, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāji.

Uzņēmuma pārstāvji skaidroja, ka ēka, kas atrodas Rīgas klusajā centrā, būvēta 1911.gadā un tās arhitekts ir Nikolajs Nords. Ēkas kopējā platība ir 3000 kvadrātmetri un renovācijas darbus plānots uzsākt 2018.gadā.

«Ar šo renovācijas projektu mēs ieejam jaunā segmentā, jo līdz šim dzīvojamos namus būvējām no jauna, bet šoreiz atjaunosim vēsturisku jūgendstila, kas ir viens no raksturīgākajiem Rīgas vaibstiem, ēku. Esam pārliecināti, ka Rīgas klusais centrs iegūs vēl vienu prasmīgi atjaunotu, skaistu un sakoptu ēku un gala rezultāts priecēs ne tikai potenciālos nama iemītniekus un pilsētas viesus, bet arī spodrinās Rīgas klusā centra tēlu,» sacīja «LNKProperties» Dzīvojamo nekustamo īpašumu departamenta vadītāja Aleksandra Strode.

Uzņēmums «LNKProperties» realizē rūpniecības, tirdzniecības, biroju un dzīvojamo ēku attīstību tālākai iznomāšanai un pārdošanai Latvijas teritorijā. Uzņēmuma stratēģiskais mērķis ir veicināt viena no holdinga «LNKGroup» galvenajiem darbības virzieniem - nekustamo īpašumu attīstību.

Holdings «LNKGroup» dibināts 1988.gadā. Tajā ietilpst 18 uzņēmumi, kas darbojas trīs galvenajos virzienos - būvniecībā un ražošanā («LNKIndustries»), aviācijas tehnikas aprēķinos, testēšanā un apkopē («LNKAerospace») un nekustamo īpašumu attīstībā («LNKProperties»).

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu