No augusta Swedbank klientiem naudas izņemšana DNB bankomātos - € 2.85 + 2%

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/LETA

Sākot ar 1. augustu, ir plānotas izmaiņas skaidras naudas izņemšanai sadarbības tīkla bankomātos. Arī turpmāk Swedbank klienti skaidru naudu bez maksas varēs izņemt Swedbank un SEB bankas bankomātos. Savukārt DNB bankas bankomātos turpmāk maksa par skaidras naudas izņemšanu būs tāda pati kā citos bankomātos Latvijā un pasaulē, t.i., 2,85 eiro + 2% no izņemtās summas, TVNET sacīja Swedbank pārstāve Kristīne Jakubovska.

«Lēmums pieņemts, ņemot vērā esošā pārklājuma paplašināšanu un nodrošināšanu,» uz jautājumu, kāpēc šādas izmaiņas ieviestas, atbildēja Jakubovska.

Jakubovska akcentēja, ka pēdējo gadu laikā Swedbank visaktīvāk ir paplašinājusi savu bankomātu tīklu, vienlaikus to arī modernizējot.

«Pēc savas iniciatīvas esam īstenojuši Latvijas reģionu attīstības programmu, nodrošinot skaidras naudas pieejamību ikvienā Latvijas novadā un no jauna uzstādot 16 bankomātus,» viņa teica.

Šogad plānots uzstādīt vēl piecus, no kuriem daļa jau ir uzstādīti. Kopā ar SEB draudzīgo bankomātu tīklu patlaban katrā Latvijas novadā ir vismaz viens bankomāts, kurā Swedbank klienti var izņemt naudu bez maksas.

«DNB bankas» pārstāve Lelde Sāre-Jansone informējusi, ka «DNB bankas» klientiem nekas nemainīsies - ar «DNB bankas» kartēm varēs arī turpmāk izņemt skaidru naudu ar vienādiem nosacījumiem gan «DNB bankas», gan «SEB bankas», gan «Swedbank» bankomātos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu