Eksperti skaidros «ss.lv» saimnieciskās darbības apturēšanas nepamatotību un gaidāmās sekas (9)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Interneta nozares eksperti Valsts ieņēmumu dienesta (VID) lēmumu apturēt «ss.lv» saimniecisko darbību vērtē kā nepamatotu un pirmdien, 7.augustā, skaidros tā iespējamās sekas uz Latvijas uzņēmējdarbības vidi un sabiedrību, informēja ekspertu pārstāvis Toms Kursītis.

Ārkārtas preses brīfingā plkst.12 «Birojnīcā», Dzirnavu ielā 84 k-2, Rīgā interneta nozares eksperti skaidros iespējamās sekas uz Latvijas uzņēmējdarbības vidi un sabiedrību kopumā, kas varētu rasties pēc VID «nepamatotā lēmuma apturēt sludinājumu portāla «ss.lv» saimniecisko darbību», pavēstīja Kursīstis.

Konkrētais precedents var mudināt pašmāju lielākos e-komercijas uzņēmumus pārcelt savu darbību uz ārvalstīm, bremzējot Latvijas e-komercijas nozares turpmāko attīstību, pauž eksperti.

Preses brīfingā piedalīsies informācijas aģentūras LETA un portāla TVNET valdes loceklis Juris Mendziņš, augsto tehnoloģiju uzņēmuma «Inbokss» īpašnieks Andris Griķis un uzņēmuma valdes loceklis Jevgenijs Kuzņecovs, kā arī zvērināts advokāts Jānis Zelmenis.

Kā ziņots, VID nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla «ss.lv» darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar «ss.lv» īpašniekiem saistītā uzņēmuma SIA «Internet» saimniecisko darbību.

Tikmēr ceturtdienas vakarā «ss.lv» mainīja domēna vārdu uz «ss.com».

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu