Kas notiks ar «ss.lv» iemaksāto naudu par sludinājumiem? (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Cilvēki, kuri sludinājuma portālā «ss.lv» ievietojuši sludinājumus, samaksājot priekšapmaksas naudu, ir satraukti, vai «ss.lv» saimnieciskās darbības pārtraukšanas dēļ viņiem nenāksies zaudēt iemaksāto.

Kā noskaidrojis TV3 raidījums «Bez tabu», satraukumam neesot pamata - to apgalvo gan Valsts ieņēmumu dienests (VID), gan «ss.lv» līdzīpašnieks Juris Līnis.

VID norāda, ka cilvēkiem, kuri jau iepriekš iemaksājuši depozīta naudu par sludinājumu ievietošanu, nav pamata satraukties, ka nauda varētu pazust. Ja uzņēmums, kuram apturēta saimnieciskā darbība vērsīšoties pie VID ar lūgumu atļaut pabeigt darījumu, tad nodokļu administrācija došot atļauju iesāktos darījumus pabeigt.

Savukārt «ss.lv» līdzīpašnieks Juris Līnis skaidro, ka gadījumā, ja tiks bloķēts arī portāls «ss.com», tad nauda tiks atmaksāta no kāda cita «ss.lv» piederoša uzņēmuma kontiem.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu