«Gan Bei» pārvaldītāja pērn nopelnīja vairāk nekā pusmiljonu eiro (3)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krāpnieciskās darbībās ar kases aparātiem pieķertā restorānu tīkla «Gan Bei» pārvaldītāja SIA «Lage Ko» pagājušajā gadā strādāja ar peļņu 585 173 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem 2015.gadā, bet uzņēmuma apgrozījums samazinājās par 3,1% un bija 15,66 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka pagājušais gads uzskatāms kā ekonomiski stabils un veiksmīgs. Pagājušajā gadā uzņēmumam beidzās visas tiesvedības ar Valsts ieņēmumu dienestu (VID), kas papildus uzrēķināta soda nauda par nodokļu nemaksāšanu - pērn «Lage Ko» beidza kompensēt valsts budžetam radītos zaudējumus, kuriem iepriekšējos gados veidoti uzkrājumi.

Tāpat pērn uzņēmums īpašu uzmanību pievērsa Latvijas nodokļu un darījumu reģistrēšanas prasību ievērošanai.

Pērn uzņēmumam neesot bijušas lielas pamatlīdzekļu atsavināšanas, kā arī netika veidoti uzkrājumi VID uzrēķiniem, tāpēc «Lage Ko» izdevies gūt peļņu.

Pēc kompānijas vadības vēstītā, «Lage Ko» plāno atvērt jaunu restorānu Rīgā un veikt pasākumus, lai saglabāt esošo vietu restorānu biznesa tirgū.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 16,156 miljoni eiro, bet zaudējumi bija 276 347 eiro apmērā.

Jau vēstīts, ka 2014.gada nogalē pret «Lage Ko» tika ierosināts kriminālprocess par izvairīšanos no nodokļu nomaksas. Taču, neskatoties uz kriminālprocesa ierosināšanu, uzņēmums spēja turpināt saimniecisko darbību.

«Lage Ko» reģistrēta 1993.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 506 625 eiro. «Lage Ko» īpašnieki ir Natālija Pavlova - 33,33%, Irēna Līce - 33,33% un Oļegs Arups - 33,33%.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu