«Google» un «Wal-Mart» paziņo par e-tirdzniecības sadarbību

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BRIAN SNYDER / REUTERS

«Google» un ASV un pasaules lielākais mazumtirgotājs «Wal-Mart Stores Inc.» otrdien paziņoja par partnerību, kas ļaus cilvēkiem iegādāties mazumtirdzniecības uzņēmuma produktus interneta giganta tiešsaistes veikalā.

«Sākot ar septembra beigām, mēs sadarbosimies ar «Google», lai piedāvātu simtiem tūkstošu produktu, kurus varēs iegādāties ar balss komandām, izmantojot «Google Assistant». Šis būs šobrīd lielākais produktu apjoms, ko piedāvā kāds mazumtirgotājs šajā platformā,» norāda «Wal-Mart» e-tirdzniecības vadītājs Marks Lors.

«Wal-Mart» savā platformā integrēs «Google Express», kas jau ļauj klientiem iegādāties tādu zīmolu kā «Costco» un «Walgreen's» produktus, lai konkurētu ar ASV interneta tirdzniecības gigantu «Amazon».

«Amazon» jau ilgstoši apgrūtinājis «Wal-Mart» darbību internetā, taču tagad tas sācis konkurēt arī reālajā pasaulē, paredzot iegādāties ASV lielveikalu tīklu «Whole Foods Market».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu