Atkritumus Daugavpils novada Naujenes pagastā par € 400 000 apsaimniekos SIA «Eko Latgale»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Daugavpilī reģistrētā SIA «Eko Latgale» uzvarējusi Daugavpils novada pašvaldības Naujenes pagasta pārvaldes izsludinātajā konkursā par tiesībām veikt atkritumu apsaimniekošana Daugavpils novada Naujenes pagastā, informēja Daugavpils novada pašvaldībā.

Atkritumu apsaimniekošanu turpmākajos piecos gados iepirkuma uzvarētāja apņēmusies veikt par 402 990 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Konkursam «Atkritumu apsaimniekošana Daugavpils novada Naujenes pagastā» savus piedāvājumus iesūtīja divi pretendenti. Kā aģentūra LETA noskaidroja Naujenes pagasta pārvaldē, SIA «Eko Latgale» piedāvājums izvēlēts, jo atbildis konkursa nolikumam un bijis saimnieciski izdevīgākais.

SIA «Eko Latgale» apgrozījums 2016.gadā bija 645 239 eiro, bet peļņa 11 642 eiro, uzņēmumā nodarbināti 48 cilvēki. 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 666 675 eiro, bet peļņa 20 011 eiro. SIA «Eko Latgale» īpašnieces ir Juliana Kacena un Inga Meļņikova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu