«Latvijas pasts» abonēšanas kampaņā nākamgad piedāvā 722 preses izdevumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva

«Latvijas pasts» pirmdien sācis preses izdevumu abonēšanas kampaņu 2018.gadam, nodrošinot laikrakstu un žurnālu abonēšanas iespējas 722 dažādiem preses izdevumiem, informēja uzņēmumā.

Nākamajam gadam pastā iespējams abonēt 722 preses izdevumus, un tas ir tikpat liels abonējamo izdevumu skaits kā iepriekšējā abonēšanas sezonā, informēja uzņēmuma pārstāvji. Abonēšanai piedāvāti 50 Latvijā izdoti laikraksti un 54 reģionālie laikraksti, 188 Latvijā izdoti žurnāli, kā arī 430 dažādi ārvalstu preses izdevumi.

Līdz 27.decembrim noformēt Latvijas preses izdevumu abonementus var visās pasta nodaļās, pie pastnieka, kā arī modernizētajā interneta vietnē «abone.pasts.lv», kam mainīts vizuālais noformējums, dažādotas preses izdevumu atlases kritēriju iespējas un vienkāršota abonēšanas sistēma, samazinot veicamās darbības līdz abonementa apmaksai.

Līdz 18.decembrim abonēt Latvijā izdotos laikrakstus un žurnālus iespējams, arī zvanot pa «Latvijas pasta» informatīvo tālruni 67008001 vai 27008001.

Ārvalstu preses izdevumus jebkurā pasta nodaļā, pie pastnieka un «abone.pasts.lv» iespējams abonēt līdz 15.decembrim, bet pa tālruni - līdz 12.decembrim. Savukārt abonēšana, aizpildot abonēšanas katalogam pievienoto abonementa pieteikumu un nosūtot to pa pastu, iespējama līdz 1.decembrim attiecībā gan uz vietējiem, gan ārvalstu izdevumiem.

Pērn abonēšanas kampaņas laikā 2017.gadam tika noformēti gandrīz 400 000 preses izdevumu abonementu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu