«Latvijas pasts» aicina nosaukt labāko pastnieku un pasta nodaļas operatoru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzņēmums «Latvijas pasts» sācis gadskārtējo konkursu «Mans pastnieks», lai jau septīto reizi katrā Latvijas reģionā noteiktu un godinātu to pastnieku un pasta nodaļas operatoru, kuru klienti atzinuši par uzticamāko, izpalīdzīgāko un zinošāko, informēja pasta pārstāvji.

Konkursa anketas aizpildīšanai un nosūtīšanai «Latvijas pastam» ar jau apmaksātu piegādi ir ievietotas visos bezmaksas laikrakstu un žurnālu abonēšanas katalogos 2018.gadam, kas oktobrī piegādāti tiem klientiem, kas kādu no preses izdevumiem ar pasta starpniecību abonējuši pēdējo trīs gadu laikā.

Aizpildītas anketas līdz 2018.gada 31.janvārim jāievieto jebkurā «Latvijas pasta» vēstuļu kastītē vai jānodod pasta nodaļā – anketas nosūtīšana ir apmaksāta.

Anketu iespējams aizpildīt un iesniegt arī tiešsaistē vietnē «anketa.pasts.lv».

«Latvijas pasts» nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus.

Uzņēmums pilnībā pieder valstij, bet tā apgrozījums pērn sasniedz 62,672 miljonus eiro, peļņa - 3,623 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu