Stājas spēkā 25% atlaide dienas biļetēm 47 vilcienu reisos

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere / LETA

No pirmdienas ziemas sezonā darba dienās vilcienu reisiem dienas vidū biļetes vienam braucienam varēs iegādāties ar 25% atlaidi, pērkot tās gan biļešu tirdzniecības kasēs, gan AS «Pasažieru vilciens» mājaslapā un mobilajā lietotnē, gan vilcienā pie konduktora kontroliera, pavēstīja uzņēmumā.

«Biļešu cenas šajā dienas daļā ir draudzīgākas, domājot galvenokārt par cilvēkiem, kuri nav saistīti ar noteiktu darba vai mācību laiku un var brīvi plānot savu pārvietošanos,» skaidroja «Pasažieru vilciena» pārstāvji.

Atlaidi biļetēm vienam braucienam piemēros deviņiem vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga; 11 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga; astoņiem vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga; 19 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos vilcieni, kuriem tiks piemērota atlaide, būs atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī mājaslapā un mobilajā lietotnē šie vilcieni būs atzīmēti ar 25% atlaides zīmi. Iegādājoties e-biļeti, konkrētā maršruta cena jau būs norādīta ar 25% atlaidi.

Gadījumā, ja ir iegādāta biļete ar 25% atlaidi un tomēr nolemts braukt ar vilcienu, kuram šī atlaide nav piemērota, cenas starpību varēs piemaksāt kasē vai pie konduktora kontroliera.

«Jāņem vērā, ka, iekāpjot vilcienā stacijā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora kontroliera maksās par 0,5 eiro dārgāk,» piebilda uzņēmuma pārstāvji.

Attiecīgās atlaides būs spēkā līdz nākamā gada 20.aprīlim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu