Rīgas, Pierīgas, Jelgavas un Jēkabpils noslogotākajās pasta nodaļās izveidotas ātrās kases

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

VAS «Latvijas pasts» sūtījumu ātrākai saņemšanai Rīgas, Pierīgas, Jelgavas un Jēkabpils noslogotākajās pasta nodaļās izveidojusi kopumā 18 ātrās kases, informēja «Latvijas pastā».

Kompānijā norādīja, ka, ņemot vērā pieaugošo starptautisko sūtījumu skaitu, vairākās klientu apmeklētākajās pasta nodaļās ieviestas speciālas ātrās kases bezmaksas sūtījumu izsniegšanai, kurās divas stundas katru darbdienu iespējams izņemt pasta sūtījumus, neizmantojot kopējo pasta pakalpojumu saņemšanas rindu.

Izmantojot ātro kasi var saņemt ierakstītas vēstules, sīkpakas un pakas, par kurām nav nepieciešama muitas nodokļa un pēcmaksas iekasēšana.

Attīstoties e-komercijas sūtījumu apkalpošanai, šogad no janvāra līdz septembrim «Latvijas pastā» saņemti 5,5 miljoni starptautisko sūtījumu, kas ir par 1,2 miljoniem vienību vairāk nekā attiecīgajā periodā 2016.gadā.

«Analizējot aktuālo situāciju sūtījumu pieņemšanā un izsniegšanā, kā arī citu pasta pakalpojumu nodrošināšanā gada nogales darbīgākajos mēnešos, «Latvijas pasts» izvērtēs nepieciešamību īstenot papildu izmaiņas klientu apkalpošanas uzlabošanai pasta nodaļās,» atzīmēja kompānijas pārstāvji.

«Latvijas pasts» nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu