Paziņos pagājušā gada Latvijas 101 vērtīgāko uzņēmumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Trešdien paziņos pagājušā gada Latvijas vērtīgākos uzņēmumus, pavēstīja biržas «Nasdaq Riga» korporatīvās komunikācijas vadītāja Dace Bulte.

Pasākuma laikā tiks apbalvots Latvijas vērtīgākais uzņēmums, kā arī tiks prezentēts Baltijas vērtīgāko uzņēmumu TOP10. Vērtīgāko uzņēmumu TOP101 veidotāji informēs arī par būtiskākajiem 2017.gada topa novērojumiem un attīstības tendencēm Latvijā un Baltijā.

Preses konferencē piedalīsies ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens, «Prudentia» partneris un valdes priekšsēdētājs Kārlis Krastiņš, «Nasdaq Riga» valdes priekšsēdētāja Daiga Auziņa-Melalksne, «Luminor Bank» galvenais ekonomists Pēteris Strautiņš, kā arī Latvijas vērtīgākā uzņēmuma pārstāvis.

Latvijas vērtīgāko uzņēmumu TOP 101 ir sabiedriski nozīmīga iniciatīva, kuru kopš 2005.gada īsteno TOP101 veidotāji «Prudentia» un «Nasdaq Riga».

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Svarīgākais
    Uz augšu