«Lido» ēdināšanas vietas izveidē centrā «Damme» investēti € 600 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Investējot 600 000 eiro, ēdināšanas uzņēmums AS «Lido» atklājis jaunu ēdināšanas vietu tirdzniecības centrā «Damme», informēja uzņēmuma pārstāvji.

Jaunās ēdināšanas vietas platība ir 390 kvadrātmetri, tā varēs uzņemt līdz 140 klientiem vienlaikus, turklāt vasaras sezonā paredzēts izveidot arī āra terasi. Ģimeņu ērtībām restorāna telpās izvietots bērnu stūris.

Kopumā šī ir trīspadsmitā «Lido» ēdināšanas vieta. Tā atklāta vakar, 19.oktobrī. Jaunajā «Lido» strādās 25 darbinieki.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Māris Blumbergs, jaunas ēdināšanas vietas šogad vairs nav plānots atklāt.

Jau ziņots, ka «Lido» grupas apgrozījums pērn bija 45 miljoni eiro, savukārt pretēji peļņai gadu iepriekš, grupas zaudējumi sasniedza 1,2 miljonus eiro.

«Lido» grupā ietilpst trīspadsmit ēdināšanas vietas un trīs veikali Rīgā, trīs «Lido» Tallinā, divi restorāni «Kirsons» un ražotne Berlīnē, kā arī gaļas un kulinārijas ražotne, alus darītava un konditoreja Rīgā.

Uzņēmums dibināts 1991.gadā. Tā pamatkapitāls ir 992 427 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu