FKTK brīdina par «Buy time» sniegtajiem pakalpojumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) brīdina par Apvienotajā Karalistē reģistrētā uzņēmuma «Buy Time Incorporated» («Buy Time») piedāvātajiem pakalpojumiem tā mājaslapā «buytimeinc.com», zināja komisijā.

FKTK pārstāvji norāda, ka minētajam uzņēmumam nav tiesību izsludināt noguldījumu vai citu atmaksājamo līdzekļu pieņemšanu un pieņemt tos, kā arī uzņēmumam nav tiesību aicināt iedzīvotājus veikt ieguldījumus tā kapitālā bez atbilstošas atļaujas.

Komisija rekomendē sadarboties ar tādiem finanšu pakalpojumu sniedzējiem, kuri ir saņēmuši attiecīgu atļauju finanšu pakalpojumu sniegšanai.

FKTK aicina iedzīvotājus pirms sadarbības sākšanas ar kādu no finanšu pakalpojumu sniedzējiem pārliecināties par to tiesībām sniegt finanšu pakalpojumus Latvijā. Informācija par visiem licencētajiem finanšu pakalpojumu sniedzējiem Latvijā ir atrodama komisijas mājaslapā sadaļā «Tirgus dalībnieki».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu