Uz VID Nodokļu un muitas policijas pārvaldes vadītāja amatu tiks izsludināts konkurss

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Uz jaunveidojamās Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Nodokļu un muitas policijas pārvaldes vadītāja amatu tiks izsludināts konkurss, informēja VID.

Pašreizējās divas VID struktūrvienības - Finanšu policijas pārvalde un Muitas policijas pārvalde - no 2018.gada 1.janvāra turpinās darbu kā vienota struktūrvienība - VID Nodokļu un muitas policijas pārvalde.

Patlaban VID vadība nav aicinājusi nevienu amatpersonu kļūt par VID Nodokļu un muitas policijas pārvaldes vadītāju.

«Uz apvienotās struktūrvienības direktora amatu tiks izsludināts ārējais konkurss, kurā uz vadītāja amatu saskaņā ar tam noteiktajiem kritērijiem būs tiesīgi pretendēt gan pašreizējie VID darbinieki, gan kandidāti ārpus VID,» informēja VID.

Piektdien, 3.novembrī, VID preses konferencē informēs par VID Finanšu policijas pārvaldes un Muitas policijas pārvaldes apvienošanas procesa gaitu. Preses konference notiks plkst.9.30 VID administratīvā ēka Rīgā, Talejas ielā 1, 1.stāva konferenču zālē. Preses konferencē piedalīsies VID ģenerāldirektore Ilze Cīrule un Personālvadības pārvaldes direktore Līga Loca.

Preses konferencē tiks sniegta informācija par abu struktūrvienību apvienošanas principiem, Nodokļu un muitas policijas pārvaldes jauno organizatorisko struktūru, par darbinieku izvērtēšanas procesu un atlases kritērijiem, kā arī par pašreizējās VID Finanšu policijas pārvaldes Iekšējās drošības daļas turpmāko vietu VID struktūrā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu